Uitnodiging LSH010 ontbijt donderdag 17 juni 2021

Op donderdagochtend 17 juni vindt het volgende LSH010 ontbijt weer plaats! De ontbijtsessie staat deze keer in het teken van: DNA sequencing & gepersonaliseerde behandelingen in de zorg.

Sprekers tijdens het LSH010 ontbijt

Wil jij meer weten over hoe een algoritme hét verschil gaat maken bij patiënten met Alvleesklierkanker? Berry Kriesels, Founder en CEO van Omnigen en Prof. dr. Casper van Eijck, Pancreato-biliair Chirurg bij het Erasmus MC, presenteren hun case over een beter behandelplan voor Alvleesklierkankerpatiënten met behulp van een algoritme.

Madelon Johannesma, Programmamanager Zorginnovatie CZ, haakt aan bij de talkshow om de visie van CZ op gepersonaliseerde zorg toe te lichten en gepersonaliseerde zorgtrajecten te bespreken.

Hiernaast licht Ruud van Raak, Programmamanager managementautoriteit Kansen voor West, toe waarom Kansen voor West positief heeft geoordeeld over het project van Omnigen en belicht hij wanneer de volgende REACT ronde van start gaat.

Rokesh Jankie, Google

Rokesh Jankie foto

Verder mag in dit programma uiteraard Google niet ontbreken! Welke rol gaan zij spelen in het Omnigen-project? Rokesh Jankie, Engineering Manager Google Cloud, deelt de visie van Google op DNA sequencing en gepersonaliseerde behandelingen in de zorg.

Uiteraard vinden er ook weer diverse smart sessies plaats! Jalal Dahham en Roeland Kollen van de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in de GCC-landen (Gulf Cooperation Council) vertellen u tijdens een smart sessie meer over de kansen voor eHealth ondernemers in de Golf-regio. Nicole van ’t Wout, Founder & CEO van blendIN solutions, lanceert tijdens een smart sessie de nieuwe mobile learning innovatie in de zorg: Wisbits! En tenslotte organiseert Femke Blokhuis, programma manager Smart Health Amsterdam, een smart sessie over Smart Health Amsterdam.

Uiteraard kunt u ook weer uw online profiel aanmaken en
1 op 1 meetings inplannen (ook deze keer weer gedurende twee dagen!). Meld u nu aan en laat u tijdens het komende LSH010 ontbijt inspireren!

Datum: donderdag 17 juni
Locatie: virtueel

Start plenair programma: 08.00 – 9.00 uur
Smart sessies: 09.15 – 10.15 uur
1 op 1 meetings: 17 juni & 18 juni