Uitnodiging Rotterdams eHealth Ontbijt

Hoe mooi is het als alle Rotterdammers in 2030 eenvoudig en makkelijk gezond (kunnen) blijven? Welke transitie is noodzakelijk om de zorg van de toekomst betaalbaar en kwalitatief van hoog niveau te houden? Welke rol speelt eHealth daarbij?

Op donderdag 10 februari organiseren we tijdens de Rotterdamse eHealth Week voor de vierde keer het jaarlijkse Rotterdams eHealth Ontbijt. Vele miljoenen euro’s aan subsidies uit SET, PreSET, Covid-19 SET en de DigiDeal010 zijn de afgelopen jaren geïnvesteerd: welke mooie nieuwe initiatieven zijn daaruit voortgekomen?

Registreer nu voor het Rotterdams eHealth Ontbijt: AANMELDEN

Het ontbijt wordt geopend door Christine Eskes, Wethouder Volksgezondheid, Zorg, Ouderen en Sport bij Gemeente Rotterdam. Tevens zal zij de spliksplinternieuwe eHeld010 Award lanceren (dit mag je niet missen)!

Jan Pons (Rotterdam eHealth Agenda) en Joyce van der Niet (Transitie010) bespreken daarna tijdens de eHealth Talkshow met partners uit de stad de Transitieopgaven waarvoor we in 010 staan op het gebied van Arbeidsmarkt van Zorgprofessionals, Preventie en gezondheid, Samenwerking in de Wijk en Technologie.

Verder laten Martine Frentz (Tzorg) en Joost Hermanns (Compaan) zien wat zij al – met steun van de DigiDeal010 – hebben ontwikkeld op het gebied van eHealth (waarmee inmiddels al 400 cliënten van TZorg werken!) voor 010.

Wat natuurlijk niet gemist mag worden is de bekendmaking van de regionale winnaar van de Nationale Zorginnovatieprijs 2022 door David de Glint (Medical Delta). En hoe gaat het inmiddels met Patrick van Luijk van BioCheck, de regionale winnaar uit 2019?

BioCheck | Want herstellen doe je van binnenuit.

Rotterdam eHealth Week

Wil jij meer weten wie wat doet in Rotterdam op het gebied van eHealth tijdens de Rotterdamse eHealth Week? Kijk dan eens op de website van de Rotterdam eHealth Agenda: https://www.rotterdamehealthagenda.nl/rotterdamse-ehealth-week-2022/. Je activiteit aanmelden kan ook nog: wij zorgen er dan voor dat deze zowel op de website van de Rotterdam eHealth Agenda komt, als die van Life Sciences & Health 010, Gezond010 en de website van de Slimme Zorgestafette!

Ga de dialoog aan en leer hoe we met elkaar stappen zetten in 2022!

Laat je inspireren!

Je kan je hier aanmelden voor het online event: AANMELDEN

Bron: Gezond010