Virtuele scale-up missie Biotech - Boston en New York

Heeft u een innovatie op het gebied van biotechnologie (biotech) en bent u klaar om de stap naar de Verenigde Staten te zetten? Wilt u zakendoen, samenwerken, of contacten leggen in Boston en New York? Neem dan tussen 21 mei en 24 juni deel aan de virtuele scale-upmissie biotech.

Voor wie?

De virtuele scale-up missie Biotech is gericht op excellente, snelgroeiende scale-ups in de biotechsector. We vragen founders, R&D-managers, CTO’s, CEO’s en (nieuwe) Business Development Managers van ambitieuze biotechscale-ups om zich in te schrijven.

Programma en matchmaking

Over een periode van 4 weken zijn er in totaal 4 virtuele missiedagen. U heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan rondetafelgesprekken, pitchtrainingen en matchmaking op maat. Deelname aan de BIO Digital 2021 – de grootste biotechconferentie ter wereld – is ook onderdeel van het programma.

Bekijk het voorlopige programma (pdf).

Aanmelden:

Meld u nu aan voor deelname. Dit kan uiterlijk tot en met 23 april.
Let op: elke deelnemer moet zich apart inschrijven.
Deelnemende bedrijven moeten binnen de genoemde structuur en thema’s van het programma vallen. Registratie betekent dus niet automatisch deelname aan deze missie.

Kosten:

Deelname kost € 500 exclusief btw per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers, deze prijs geldt ook bij 1 deelnemer).  Let op: er is ruimte voor maximaal 10 bedrijven.

Contact:

Heeft u nog vragen over deze virtuele missie? Neem dan contact op met Maurits Berger, projectleider handelsmissies E: maurits.berger1@rvo.nl of Zana Ustebay, Netherlands Innovation Network, Boston E: zana@nost-boston.org.

Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Datum: 23-03-2021