Beste sportieveling,

(Nog) In the running mood?

Mooi nieuws…Vrienden van Rijndam is het goede doel van mooi Rotterdams evenement: Ronde van Katendrecht Run op 26 mei as.

http://www.stadiumfunrun.com/index.php/event/katendrecht/

Graag nodigen we jullie uit voor nog een mooi loopevent voor het goede doel:
De Ronde van Katendrecht Run op 26 mei met o.a. een Familierun (incl. medaille) van 1.5 km, een 5 & 10 km loop. En je kan ook als team of bedrijf meelopen.

Wij zouden het heel GERS vinden als we zoveel mogelijk kinderen en mensen met én zonder beperking aan de start krijgen bij de Ronde van Katendrecht Run!

Meer weten of een actiepagina aanmaken: http://vriendenvanrijndam.nl/steun-ons/kom-in-actie

Hopelijk zien we jullie op 26 mei!

Met sportieve groet,

Mendy Verburg

Westersingel

Werkdagen: ma, di, do
010-2417641
www.vriendenvanrijndam.nl

www.rijndam.nl

Meer nieuws.

Alle nieuwsberichten

Patiënten Sophia Kinderziekenhuis beleven Rotterdams Philharmonisch Orkest virtueel

Jonge patiënten van het Erasmus MC Sophia hebben een virtual reality ‘Orkestontdekker’ van het Rotterdams Philharmonisch Orkest cadeau gekregen. Hiermee kunnen zij in het ziekenhuis een virtueel een kijkje nemen op het podium, genieten van muziek en toch even bij een voorstelling zijn.

Lees meer

Franciscus maakt contact tussen zorgverleners en patiënten nog makkelijker

Franciscus Gasthuis & Vlietland maakt contact tussen zorgverleners en patiënten nog makkelijker. Zo worden vanaf nu steeds meer patiënten uitgenodigd om BeterDichtbij te gebruiken. Dit is een applicatie waarmee de polikliniekpatiënt eenvoudig een berichtje kan sturen met een vraag voor de zorgverlener. Wachten tot de volgende afspraak is dan niet meer nodig. Hierbij wordt BeterDichtbij ook ingezet voor beeldbelafspraken met de patiënt. Dit bespaart de patiënt een reis naar het ziekenhuis.

Lees meer

Toch een diagnose, dankzij RNA

Het Erasmus MC biedt als eerste ziekenhuis in Nederland routinematig grootschalige RNA-analyse aan voor zeldzame genetische aandoeningen. Al tientallen patiënten kregen dankzij deze methode alsnog een diagnose.

Lees meer