Beste sportieveling,

(Nog) In the running mood?

Mooi nieuws…Vrienden van Rijndam is het goede doel van mooi Rotterdams evenement: Ronde van Katendrecht Run op 26 mei as.

http://www.stadiumfunrun.com/index.php/event/katendrecht/

Graag nodigen we jullie uit voor nog een mooi loopevent voor het goede doel:
De Ronde van Katendrecht Run op 26 mei met o.a. een Familierun (incl. medaille) van 1.5 km, een 5 & 10 km loop. En je kan ook als team of bedrijf meelopen.

Wij zouden het heel GERS vinden als we zoveel mogelijk kinderen en mensen met én zonder beperking aan de start krijgen bij de Ronde van Katendrecht Run!

Meer weten of een actiepagina aanmaken: http://vriendenvanrijndam.nl/steun-ons/kom-in-actie

Hopelijk zien we jullie op 26 mei!

Met sportieve groet,

Mendy Verburg

Westersingel

Werkdagen: ma, di, do
010-2417641
www.vriendenvanrijndam.nl

www.rijndam.nl

Meer nieuws.

Alle nieuwsberichten
Bloemenweide
LSH010 interview

Online Medical Delta Café 'Vergroening van ziekenhuizen - meer denken of meer doen?'

Ziekenhuizen zijn er om ons gezond te maken, maar dragen onbedoeld bij aan schade aan het milieu. Welke stappen moeten de zorg, bedrijven en wetenschap maken om ziekenhuizen nu echt te vergroenen? Is het een kwestie van doen, of moeten we eerst goed in kaart brengen wat echt werkt? In het Interdisciplinary Thesis Lab ‘Sustainable Hospitals’ van Medical Delta en LDE onderzochten masterstudenten vanuit verschillende studierichtingen de mogelijke oplossingen.

Lees meer
Nieuws

Jongeren haalden tijdens de lockdown mentale steun uit app

Een app waarin jongeren challenges doen en dagelijks invullen hoe ze zich voelen, heeft hen geholpen tijdens de lockdown in coronatijd. Bij de helft van de gebruikers steeg na gebruik hun emotioneel welbevinden. Dat blijkt uit onderzoek van het Erasmus MC.

Lees meer
Nieuws

Landelijk nu ook aandacht voor opsporing glaucoom door inzet van AI

Rotterdam, 3 juni – Het Algemeen Dagblad besteedt, na een uitgebreid interview met onze oogarts Hans Lemij, nu ook landelijke aandacht aan de vroegtijdige opsporing van glaucoom door de inzet van artificial intelligence (AI).

Lees meer