Heb jij als startup of scaleup al eens gedacht aan Taiwan in je zoektocht naar groei en samenwerking? Meld je dan vóór 1 oktober hier aan voor de WeScale Challenge.

De Taiwanese overheid timmert hard aan de weg om zich te profileren op het gebied van Design, productie (maakindustrie) en richt zich actief op de sectoren Life Sciences, Medical devices, AI en IoT. Taiwan gaat graag een liaison aan met Europese bedrijven vanuit een wederkerigheid: contacten leggen zodat Taiwanese bedrijven kunnen groeien in EU en zodat Europese bedrijven Taiwan als landingsplaats kunnen gebruiken om verder te groeien in Azië. Ook zijn er diverse incubator-faciliteiten, waar je via soft landing programma’s veel extras aangereikt krijgt voor verdere uitbreiding van je bedrijf.

Taiwan biedt momenteel 2 programma’s: WeScale challenge (een soft landing programma) en Tacc+ (kansen voor business development in samenwerking met bekende, vooraf geselecteerde taiwanese bedrijven). Klik hier voor meer info over beide programma’s.

#Ondernemen010 #uprotterdam #lsh010 #medtech #ai

Datum: 11 september 2020