Schrijf je nu in voor een dag vol energie, interactie en gezonde wisselwerking. Leer, ervaar en ontmoet honderden professionals op een unieke locatie. Deelname is gratis.

Samen verleggen we grenzen met de keynote van kunstenaar, innovator en social designer Daan Roosegaarde. Hij verkent de sociale rol van design, onderstreept het belang van ‘Schoonheid’ en deelt zijn visie op een gezonde leefomgeving.

Je kunt in gesprek over sociale gezondheid in Hoodlab, je gezondheid checken op het FitFestival, speeddaten over een impactscan voor jouw project of je schermgebruik opbiechten bij online leerplatform Jaimes.

Ga aan de slag bij #hoedansessies van netwerkpartners, buig je over gezondheid als verdienmodel in de #Rekenkamer, denk mee met de Nationale Denktank over gezond opgroeien in een digitale samenleving, leer van praktijkervaringen van regionetwerken/allianties of speel mee in een show over mentale gezondheid.

Of leer van trends, concepten en academische kennis van de experts en vernieuwers zoals Lucien Engelen (Transform.Health, Deloitte), Mark Levels (Universiteit Maastricht), Vincent Taapken (New Industry Development) en Machteld Huber (iPH).
Kortom: deze dag wil je niet missen want:

Als je echt je best doet zit je zo maar op de eerste rij bij Daan Roosegaarde. Live on stage.
Wanneer tref je nou zo’n gemengd netwerk van gezondheidsprofessionals? Doe er je voordeel mee.
Stap uit je comfort-zone en ga voor de wisselwerking. Tussen gezondheid en technologie, natuur, mentale balans en leefomgeving.
Inschrijven kost niets, maar is niet vrijblijvend.

Meer weten?

Bekijk hier het volledige programma.

Bron: Alles is Gezondheid
Datum: 9 mei 2019