Anders werken moet

Met 32 zorg- en onderwijs instellingen is deRotterdamseZorg die merkbaar invloed heeft op de arbeidsmarkt. We proberen, verbinden en vinden oplossingen zodat er zo snel mogelijk genoeg goed opgeleide mensen op de werkvloer staan. Die oplossingen bedenken we samen met jou. Alleen met slimme, betrokken mensen die de werkvloer echt kennen kunnen we het verschil maken. En dat heeft Rotterdam nodig. Personeelstekort, technologische ontwikkelingen en een veranderende én toenemende zorgvraag laat ons geen andere keuze dan het ánders te doen dan voorheen. Dit is niet alleen noodzaak, maar ook superinteressant. Pak deze kans.
Dus. Hoe kijk jij met nieuwe en frisse ideeën naar je eigen werksituatie? Heb je een idee om slimmer te kunnen werken? Zie je een knelpunt dat handig opgelost kan worden?

Ja? Word dan VerN!EUWert!

DeRotterdamseZorg daagt iedereen uit die werkt in een aangesloten instelling. Stuur je idee voor verbetering in en maak kans op een beloning van €10.000 euro, waarmee je het kunt gaan uitvoeren. Van idee naar werkelijkheid!

Hoe word je VerN!EUWert?

Zodra je jouw idee als vlog (max. 1 minuut) in de vorm van een mp4 instuurt via de website. Vertel hierin kort en krachtig hoe jij in jouw organisatie efficiënter, beter of anders kan werken. Zorg dat je opname liggend (landscape) wordt gemaakt, dat je voldoende licht hebt en dat je opname door zo min mogelijk achtergrondgeluiden en schokjes verstoord wordt.

We gaan je helpen!

Vind je het lastig om een vlog te maken? Ben je niet zeker of het lukt? Dan doen we het samen.
Op dinsdag 19 november staan de deuren van ‘de Zorg van Nu’ open. Meld je hier aan.

Wat moet je nog meer weten?

 • Deadline
  Stuur je vlog met gave idee voor 31 december in via de website.
 • Stemmen op jouw idee
  Van 6 januari 2020 tot 20 januari kan men op jouw idee stemmen en dat beïnvloedt jouw winkans. Roep dus iedereen op die je kent!
 • Pitchen en juryberaad
  Op 22 januari hoor je of je de 20 inzenders met de meeste stemmen hoort. Zo ja, dan mag je jouw idee pichen voor de jury. Dit is gepland op woensdagochtend 29 januari.
 • Prijsuitreiking
  Op dezelfde woensdagochtend 29 januari kan jij één van de 5 winnaars zijn met die check van €10.000 euro in je hand.
 • Niet gewonnen?
  Ook na afloop kijken we of we jouw idee verder kunnen brengen.