World of Health Care 28, 29 & 30 September: Verleg je grenzen en open de deur naar buitenlandse markten

Wil jij jouw internationale netwerk uitbreiden? Kom dan op 28, 29 & 30 September naar World of Health Care (WoHC)! Verleg jouw grenzen en open de deur naar buitenlandse markten bij WoHC; het jaarlijkse Rotterdamse evenement van Task Force Health Care. Ruim 40 landen, 500 internationale deelnemers en 200+ internationale zorgbeslissers ontmoeten elkaar hier virtueel. Life Sciences & Health 010 geeft 10 gratis kaarten weg voor startups en scale-ups uit Rotterdam! Interesse? Lees dan snel verder.

World of Health Care vindt dit jaar geheel virtueel plaats. Elke dag is er volop gelegenheid om te netwerken en samen te werken. Ook kunnen zowel Nederlandse als internationale stakeholders plenaire sessies bijwonen en actief op zoek gaan naar partners via het matchmaking platform.

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

’Het evenement biedt mij een eenvoudige manier om mijn internationale netwerk uit te breiden, daarnaast zijn we gelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De internationale deelnemers zijn van hoog niveau. Dat creëert de mogelijkheid om snel te schakelen en waardevolle contacten te leggen.’’ – Jos de Wolf, Export Sales Mgr. / Internationaal, werkzaam bij de Rotterdamse MBK organisatie Enraf-Nonius 

Inzichten en waardevolle kennis over het Nederlandse zorgstelsel

‘’Een ‘WoHC bezoek’ aan Nederland is voor ons zeer succesvol. Het biedt prachtige inzichten en waardevolle kennis over het Nederlandse zorgstelsel. Na de eerdere editie hebben we verschillende follow-ups gehad met Nederlandse Life Sciences & Health-organisaties. We kijken er naar uit om in de nabije toekomst weer contact te maken met de Nederlanders!’’ – Dr. Themba Moeti, Chief Executive Officer, Health Systems Trust South Africa

Gedeelde uitdagingen aangaan door kennis te delen en samen te werken

‘’WoHC verschaft ons zeer waardevolle informatie. We hebben in slechts 3 dagen contacten gelegd met een groot aantal Nederlandse bedrijven die allemaal hun eigen slimme oplossingen presenteren. Een geweldige manier om gedeelde uitdagingen aan te gaan, simpelweg door bereid te zijn kennis te delen en samen te werken.’’ – Christoph Matt, Director eHealthcare Supply Chain, Sana Klinik Einkauf GmbH, Duitsland

Kijk uit naar een dag van virtueel netwerken, kennisuitwisseling en toekomstige internationale partnerschappen! Lees meer over World of Health Care op de website.

REGISTREER HIER!

Life Sciences & Health 010 geeft 10 gratis kaarten weg voor startups en scale-ups uit Rotterdam! Interesse? Mail naar: info@lifesciencesandhealth010.nl. De eerste 10 ontvangen een ticket, dus wees er snel bij!

Over Task Force Health Care

Een organisatie dat veel MKBers ondersteunt bij het vergroten van hun markten en gericht is op het leggen van internationale connecties is de Task Force Health Care (TFHC). De TFHC is het landelijke publiek-privaat platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector. De aangesloten partners zorgen voor innovatieve en duurzame oplossingen voor mondiale en lokale uitdagingen in de gezondheidszorg en zijn actief over de hele wereld.