Als startup jouw internationale netwerk in de gezondheidszorg vergroten? Schrijf je in voor de World of Health Care EXPO 2019!

Heb jij behoefte aan groei van je startup?

Reis om de wereld van gezondheidszorg in één dag! Welk land of regio is interessant om zaken te doen? Welke kansen zijn er voor Nederlandse Life Sciences & Health organisaties? Vergroot jouw kennis over de wereldwijde ontwikkelingen, uitdagingen en oplossingen in de gezondheidszorg tijdens de World of Health Care (WoHC) 2019 op 26 september, te Rotterdam. Dit unieke congresstival richt zich op het verbeteren van internationale gezondheidszorg met de inbreng van Nederlandse expertise. Om de nationale en internationale zichtbaarheid van jouw startup vergroten brengt WoHC jou graag in contact met de juiste mensen.Wint jouw startup de Smart Solutions Award 2019?

Wanneer jij een plek bemachtigd voor de WoHC EXPO presenteer jij jouw slimme zorgoplossing aan 600+ Nederlandse LSH professionals en 80+ invloedrijke zorgbeslissers uit 12+ landen. Bezoekers zullen stemmen op de meest innovatieve zorgoplossing aanwezig. De prijs? Gratis participatie aan een internationale handelsmissie van de Task Force Health Care naar keuze, ter waarde van ***.

Daaropvolgend, vindt er voor EXPO deelnemers een exclusief WoHC diner plaats met de 80 aanwezige internationale gasten! Denk hierbij aan overheidsbekleders, ziekenhuis directeuren, ** & en overige C-level functies.

De gehele dag is er de mogelijkheid inspiratie op te doen via invloedrijke keynote sprekers,  deel te nemen aan interactieve ronde tafel sessies, inhoudelijke paneldiscussies en informele meet & greet momenten. Zowel private als publieke organisaties,  NGO’s, overheid en kennisinstellingen nemen deel aan deze vierde editie van WoHC.

Geniet van ruim 4000 vierkante meter vol inspiratie en interactie. Onder andere de meet & greet area, food trucks en privé work-spots zorgen voor een aangename netwerkambiance.

Wilt u meer weten over de expo, de landen, het programma of registratie? Zie www.wohc.nl
of volg WoHC 2019 via de sociale media LinkedIn en Twitter.

Organisatie
World of Health Care is een initiatief van de Task Force Health Care (TFHC) en wordt ondersteund door Health~Holland. De TFHC, het platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector, heeft jarenlange ervaring met de organisatie van invloedrijke en vooruitstrevende conferenties, waarbij een sterke focus ligt op uitdagingen in de mondiale gezondheidszorg, internationale trends en export.

Of bezoek de eventpagina op deze website