Over LS&H.

In Rotterdam zijn meer dan 400 Life Sciences & Health bedrijven en (zorg)organisaties gevestigd. Wist u dat we daarmee een markt aandeel van 10% in Nederland hebben en één van de meest toonaangevende Life Sciences & Health netwerken zijn van heel Nederland?

De sector Life Sciences & Health is belangrijk voor Rotterdam. Voor onze inwoners en voor onze bedrijven. Maar wat verstaan we onder Life Sciences en Health? En hoe ziet het Rotterdamse netwerk eruit? Lees meer over deze mooie sector en Rotterdamse netwerk LSH010.

Rotterdam, een gezonde thuisbasis voor 400+ Life Sciences & Health bedrijven en organisaties.

Deze website is de etalage van de Rotterdamse LS&H sector. Welke toonaangevende onderzoeken en innovaties komen van Rotterdamse bodem? Voor welke specialismen kun je in de Rotterdamse regio terecht? Hoe helpen we hier start-ups en scale-ups verder? Via dit kanaal is het nog makkelijker om elkaar te vinden en zaken te doen.

En wie zijn ‘we’? We zijn alle partijen die zich betrokken voelen bij het innovatieve ecosysteem van de Rotterdamse LS&H sector: bedrijven, kennisinstituten, opleidings- en onderzoeksinstellingen, medische centra of zorgaanbieders, netwerkorganisaties, financierders en fondsbeheerders die willen investeren in LS&H innovatie. En niet te vergeten de inwoners van Rotterdam. Ga jij de samenwerking aan?

Meer weten over de LSH community? LSH community
Een LSH event organiseren in 010 of ben je op zoek naar een kantoor in Rotterdam? Denk dan eens aan de Life Sciences & Health Hub

Neem contact met ons op.

Voor meer informatie over Life Sciences & Health010 kun je contact opnemen met:

Jeannette Leete, projectmanager Life Sciences & Health, gemeente Rotterdam. j.leete@rotterdam.nl

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.