Samenwerken.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. In Rotterdam zetten we graag samen met elkaar de schouders eronder. Dat doen we lokaal, regionaal, nationaal en internationaal. Lokaal werken we in het LS&H010 netwerk. Maar buiten de stad zoeken we de samenwerking met andere netwerken. Zo bundelen we de krachten. Samen maken we de sector nóg mooier.

Partners

Logo Eit health

EIT Health

Wat is EIT Health voor een Netwerk?

EIT Health is een internationaal netwerk van meer dan 150 health innovators. Het wordt gesteund door het European Institute of Innovation & Technology (EIT), een onafhankelijk orgaan van de Europese Unie. EIT Health heeft het hoofdkantoor in München en zes regionale co-locaties. Het kantoor voor Nederland en België is gevestigd in Rotterdam, in het Cambridge Innovation Center.

Logo Innovation Quarter

InnovationQuarter

InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Zuid-Holland opgericht om innovatie in de regio te stimuleren. Wij creëren samenwerkingsverbanden tussen kennisinstellingen en bedrijven, investeren in innovatieve start-ups en scale-ups en helpen buitenlandse bedrijven bij vestiging in de regio. Dit doen we in alle sectoren die Zuid-Holland groot maken, zoals high-tech, horticulture, smart industry, IT, cleantech, safety & security and natuurlijk Life Sciences & Health.

Logo Medical Delta

Medical Delta

Wat is Medical Delta voor een netwerk?

Medical Delta is een kennis- en innovatienetwerk van universiteiten, hogescholen, zorginstellingen, overheden en bedrijven dat vanuit de regio Rotterdam-Leiden-Delft samenwerkt aan technologische oplossingen voor de gezondheidszorg van de toekomst. Menselijke zorg, met technologische ondersteuning en de focus op preventie en vroegbehandeling.

Logo Rotterdam Ehealth Agenda

Rotterdam E-Health agenda

Rotterdam eHealth Agenda is een initiatief van de gemeente Rotterdam. Het netwerk heeft als doel dat meer Rotterdammers toegang hebben tot e-health en thuistechnologie en hier gebruik van maken. Zo moeten Rotterdammers gezonder en vitaler in de stad kunnen wonen en werken. Jan Willem Faessen van eHealthCompany en Jan Pons van AYN Business Consultants geven in opdracht van de gemeente vorm en invulling aan Rotterdam eHealth Agenda.

Logo Erasmus MC / TTO

Erasmus MC / TTO

De Transfer Technology Office (TTO) van het Erasmus MC werkt nauw samen met het Life Sciences & Health 010 cluster in Rotterdam.

Erasmus MC’s TTO biedt ondersteuning aan Erasmus MC medewerkers met een nieuw idee. Vindingen hoeven niet beperkt te blijven tot een biologische, medische of diagnostische uitvinding of toepassing, maar kunnen ook innovaties in de zorg zijn.

Logo Rotterdam partners

Rotterdam Partners

Wij zijn trots op Rotterdam en willen de stad graag vooruit brengen. Wij heten u van harte welkom in onze stad en openen de deuren van Rotterdam graag voor u als investeerder, ondernemer, (toekomstige) bezoeker en bewoner. Wij helpen u bij een bezoek aan onze stad, of u hier nu komt om uw bedrijf op te zetten, een congres of zakelijk evenement te organiseren of om zaken te doen.

Overweegt u een bedrijf op te zetten of uit te breiden in Rotterdam? In Rotterdam vindt u de juiste kennis, ervaring en expertise om er een succes van te maken.

Meer weten?

Sharon Mullen

e-mail: s.mullen@rotterdampartners.nl