Samenwerking.

InnovationQuarter

Samenwerking

InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Zuid-Holland opgericht om innovatie in de regio te stimuleren.

Medical Delta

Medical Delta is een kennis- en innovatienetwerk van universiteiten, hogescholen, zorginstellingen, overheden en bedrijven dat vanuit de regio Rotterdam-Leiden-Delft samenwerkt aan technologische oplossingen voor de gezondheidszorg van de toekomst

Lees meer

Rotterdam eHealth Agenda

Rotterdam eHealth Agenda is een initiatief van de gemeente Rotterdam. Het netwerk heeft als doel dat meer Rotterdammers toegang hebben tot e-health en thuistechnologie en hier gebruik van maken. Zo moeten Rotterdammers gezonder en vitaler in de stad kunnen wonen en werken. Jan Willem Faessen van eHealthCompany en Jan Pons van AYN Business Consultants geven in opdracht van de gemeente vorm en invulling aan Rotterdam eHealth Agenda.

Lees meer

EIT Health

EIT Health is een internationaal netwerk van meer dan 150 health innovators. Het wordt gesteund door het European Institute of Innovation & Technology (EIT), een onafhankelijk orgaan van de Europese Unie. EIT Health heeft het hoofdkantoor in München en zes regionale co-locaties. Het kantoor voor Nederland en België is gevestigd in Rotterdam, in het Cambridge Innovation Center.

Lees meer